OVER ONS

Metaalhandelhandel Hein en Thomas van Wanrooij zijn een begrip binnen de Hoeksche Waard en omstreken. U kunt hier terecht voor al uw oud metaal en container zaken. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op onze "diensten" pagina waar alles nog eens netjes staat beschreven en uitgelegd.

KWALITEIT.

Wij als metaalrecycling bedrijf garanderen kwaliteit in alle diensten die wij aanbieden. Het is voor ons erg belangrijk om deze kwaliteitsgarantie goed na te streven. Wij onderscheiden ons hierdoor en onze opdrachtgevers verwachten dit ook van ons.

Ons vaste klanten weten precies waar ze aan toe zijn. Onze klanten kunnen blind vertrouwen op onze servicegerichte, eerlijke en effectieve werkwijze. Maak een afspraak op onze contact pagina of bel voor een vrijblijvende offerte.

SERVICE.

Naast onze kwaliteitsgarantie ligt onze persoonlijke servicegerichtheid. Wij zijn heel duidelijk in onze werkwijze en nemen de eisen en wensen van onze klanten zeer serideel Wij kiezen ervoor u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u kunt ervan uit gaan dat wij onze beloftes altijd na komen.

ERKENNING EN CERTIFICERING.

Wij hebben een VIHB nummer. Het VIHB-nummer is een registratienummer welke door de stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) is toegekend aan vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen, indien zij staan vermeld op de landelijke VIHB-lijst. Zonder vermelding op deze lijst is het vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen van afvalstoffen niet toegestaan.

WAAROM DE LEGITIMATIEPLICHT?

De invoering van de legitimatieplicht is een van de maatregelen om koperdiefstal aan te pakken en koperdieven te ontmoedigen. De legitimatieplicht maakt het koperdieven moeilijker om hun gestolen waar aan te bieden bij een metaalopkoper. De dief moet zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs en kan dus geen valse naam meer opgeven. De metaalopkoper registreert in geval van contante uitbetaling de naam, het adres en het nummer en type identiteitsbewijs van de klant. Als het aangeboden koper achteraf gestolen blijkt te zijn, is de dief dus gemakkelijk op

te sporen.

meer informatie vindt u op www.pasopkoper.nl

Hein en Thomas van Wanrooij l Boomdijk 35e, 3286 LD Klaaswaal l Tel: 06-83394223 / 06-22065343

MA-ZA 07:30 - 17:30 (IN OVERLEG ANDERE TIJDEN)